Länge sedan

Det var ett tag sen när jag sist bloggade. Tänkte berätta lite om vad ni har missat medan jag inte har bloggat ;)
 
Förra helgen hade vi ordnat en överraskningsfest åt pappa. Jag kunde tyvärr inte vara med när han blev så glatt överraskad men hörde att han var helt i chocktillstånd när han förstod vad som hände. Men åkte dit efter jobbet och åt god mat och umgicks med familjen. Men efter ett tag började Tommy känna sig sjuk. Så vi åkte hem rätt så tidigt. Det slutade med att han fick feber. 
Han var sjuk i fleera dagar så jag fick ta hand om honom. Det var antagligen nåt virus som hade attackerat hans kropp. 
 
I torsdags åkte vi till stan för att han skulle köpa högskoleprovsboken och efter det åkte vi till Ikea där jag köpte ett skrivbord till mig. Den perfekta storleken till sovrummet. Vid det bordet kommer jag att spendera mycket tid på nu när jag börjar skolan. Blir ännu mer motiverad nu när jag har den. Först tänkte jag att jag kommer kunna plugga på soffan i vardagsrummet haha jo tjena. Jag köpte även en stol till bordet men tror att den kommer att vara för stor så jag har inte ens öppnat paketet. Sitter i stället på pallen som vi hade i hallen. 
 
I fredags kom Jonna hit till mig. Vi fixade oss inför Oktoberfestivalen. Men sen fick vi höra att det inte var alls som förra året så vi stannade kvar hos mig lite längre än tänkt. Vi åkte inte förrän vid 8 tiden. Nina min syster ringde och sa att de satt i Scandic hotel precis vid mässan så vi drog dit. Vi fick åka VIP upp till spybar där de kände bartendern så några gratis drinkar blev det och utsiktet var verkligen inget att klaga på! Man såg hela Älvsjö därifrån! Vi var ett gäng som satt där och även Tommy kom dit efter sin firmafest. Vi tog taxi in till Söder och satte oss på Underbara bar. Vi drack och dansade och umgicks. Vid 3 tiden bestämde några av oss att dra på efterfest hos oss men det blev inte mycket av det när vi väl kom hit haha. 
 
Igår var jag seg som förväntat och Jonna åkte vidare till nästa fest och jag hade filmkväll med massa chips och godis, nam! 
 
Imorgon börjar jag skolan! Hihi är lite nervös, speciellt över att börja köpa böcker. Tänk om man skulle ha köpt de för länge sen? Just nu sitter jag med silverschampoo i håret.. måste vara snygg imorgon ju! Måste även planera mitt jobbschema. Har skrivit ut både jobbschemat och skolschemat så jag får själv välja vilka jobbdagar jag vill få bort. Det känns riktigt bra! Planera mitt eget schema för att kunna matcha mitt skolschema. 
 
 
Jonna och jag :)
 
 
Uppe i Skybar
 
 
Fin utsikt! 
 
 
 
 
Gaylove :)
 
 
Nam!
 
 
Min hörna :)