En månad kvar till julafton

Jihuu en månad kvar till julafton! Och på söndag är det första advent. Då ska jag börja julpynta! 

I torsdags var det som sagt slava, serbisk högtid. Det blev en massa god mat och vin. 

I fredags gjorde jag en skoluppgift som tog 8 timmar så det kändes som en tenta. Efter jag blev färdig så var vi som vanligt med David och Melissa haha! Standard varje helg nu haha. 

I lördags körde jag och Tommy bil hela dagen och lyssnade på grym musik. I love our car! <3 jag åkte hem till familjen en stund och åt god kycklingrätt och choklad till efterrätt. På kvällen så blev jag och Tommy astaggade på fest! Mest jag då, men vi hade verkligen jättesvårt att bestämma oss för vad vi skulle göra. Så vi tog en tripp med bilen och åkte till Huddinge för att köpa en god och fin pizza från en restaurang. Tanken var att vi skulle dricka lite efteråt men vi somnade såklart på soffan. Vem försöker vi lura.. Vi är de största bebisarna i stan! 

I söndags gick jag och pappa en lång och intensiv Powerwalk. Vädret var fint för att vara november. Vi besökte Tommys madre medan vår gryta puttrade i 3 timmar. Egentligen ska den kokas i 5 timmar men vi gick på bio så vi ville inte lämna spisen på medan vi var borta. Beouf belougnion eller hur det stavas blev det iaf. Första gången vi lagade den faktiskt. 

Ni som inte har sett Interstellar. SE DEN! Jag finner inga ord för filmen. Både jag och Tommy var helt stumma efter filmen och förstod inte riktigt vad vi precis hade varit med om. Christopher Nolan är den bästa regissören. Han som gjort Batman filmerna, som även de är grymma. Ni vet att jag älskar sagan om ringen filmerna men det här var en klass i sig.. Helt amazing var filmen! 

Idag var jag i skolan. Fick reda på vad jag fick för betyg på hemtentan som jag gjorde i förskolans arbete kursen, alltså den under praktiken. jag blev godkänd! Jag trodde att jag skulle bli underkänd eftersom jag inte fick tillgång till likabehandlingsplanen. Men ack nej! Jag är så glad att jag klarar mig så bra. Den här veckan har vi mycket att göra i skolan. Redovisning på onsdag så innan jag drog till jobbet idag så pluggade jag som fan och hela dagen imorgon ska jag plugga. På torsdag har vi en till redovisning. Nästa vecka ska vi lämna in hemtenta. Nu känner jag att jag har fått skriva ut så hejdå haha!