"&?!@&"@!

Alltså fuck this shit.. Jag hade skrivit ett långt blogginlägg som försvann så nu är jag arg.. Får bli bildbomb istället som får förklara vad som hänt på sistone. 

Snart kommer bebisen! Som vi har längtat! Jenni och Micke ska även flytta imorgon till större. De har köpt ett radhus i Huddinge. 

Fick besök av släktingar från Ramnäs igår. Vi shoppade, grillade och drack. Så härligt att få träffa dem! 

Jag var på födelsedagsfest i fredags. Hade fixat mig så fin och så känner jag ingen där.. Så det blev en tidig kväll för mig hehe. 

Vi har köpt nya möbler i vardagsrummet. Blev vitt som jag alltid önskat mig! Vi är hur nöjda som helst! Vi har även köpt hemmabiosystem så nu är det extra roligt att titta på film. 

Firade Valborg med kompisar 

Köpt en ny bil.. Haha skojar! Det är Tommys kompis bil som vi har glidit mycket med i stan. På tal om bilar så har vi tonat våra rutor i bilen, nu känns det mer komplett. 

Umgåtts mycket med småsyskonen. Vi har haft en nära-döden-upplevelse med jollen.. 

Nina och Jere har blivit med.. Bil! Och hela familjen ska åka till Finland. Vi har hyrt stuga nära farmor och farfar. Ska bli så jädrans kul! Jag och Tommy ska åka runt hela Finland och Sverige när vi åker hem. Vilken upplevelse! 

Jag har gått ner ungefär 10 kg (kanske mindre nu efter helgen hehe). Och jag har haft godisförbud sedan 15 februari and still going strong! Är så himla stolt. I Finland ska jag äta godis för första gången. 

Haft tjejkväll med klasskompisar. Vi har haft praktik i 5 veckor nu. Endast två dagar kvar sen har vi examination kvar och sen kan "sommarlovet" börja! Och vi har klarat ett år som högskolestudenter. Woop woop! Jag har även fått timmisjobb på min praktik och är så glad att ha en fot inne redan!