Lista 2015

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag höll mitt godisförbud! Varenda gång jag sagt att jag ska ha godisförbud så bryter jag det löftet efter någon dag eller vecka. Men denna gång höll jag på med det i 5 och en halvmånad!

Har du några nyårslöften? Jag har inte tänkt ut nånting än men jag har bestämt mig för att ha godisförbud igen till sommaren fr.o.m. den första januari.

Blev några av dina vänner föräldrar i år? Min syster och hennes man blev föräldrar till Jullebulle :-D

Vilka länder besökte du? ooojj haha England, Estland, Finland, Danmark, Tyskland, Ungern, Österrike, Serbien, Montenegro, Italien och Schweiz.

Vad önskar du att du gjort mindre? Ätit så mycket godis sen jag slutade med godisförbudet.. Det jag kämpade för är förlorat nu. Men om två dagar är det dags igen :-) Jag mådde så mycket bättre då!

Bästa köpet? Vår nya säng som kommer om ungefär 6 veckor!! Och alla våra möbler som vi köpte i våras, och systemkameran OCH min nya mobil haha!

Bästa minnet från 2015? Måste nog vara europaresan tillsammans med Tommy. Ingen resa kommer slå den! I tre veckors tid hann vi se så mycket och jag längtar till vår nästa stora resa.

Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Var i skolan, träffade Jonna på en fika, Katja och pappa kom över med överraskningar, lagade tacos med Tommy :-)

Favoritprogram på TV? The Kardashians, Vanderpumps.

Ett datum du alltid kommer att minnas? 7 Juni då Julius föddes :-)

Vad spenderade du mest pengar på? Semester och heminredning. Det här året har handlat mycket om resor och göra om hemma.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Första halvåret var jag gladare men sista halvåret var jag nog mer ledsen.

Hur skulle du beskriva din stil i år? Shit sånt här tycker jag är svårt. Inte lika mycket klänningar som förra året men helt vanlig stil antar jag?

Vad fick dig att må bra? Jag mådde jättebra när jag inte åt skitmat och godis. Jag fick helt ny energi och kände mig så stolt över mig själv.

Är det något du saknade 2015 som du vill ha år 2016? Mer träning!! Jag har tränat hela mitt liv men på sistone har jag blivit så lat. Träning har varit en stor del av mitt liv och jag vill få tillbaka det.

Vad ser du mest framemot med år 2016? Inget stort, bara att få vår säng och eventuella resor. Och Summerburst!!